xethampoma-fanarion-01

Τι είναι το ξεθάμπωμα φαναριών;

Βασικό και απαραίτητο κομμάτι της ανατομίας ενός αυτοκινήτου είναι τα φώτα ή οι προβολείς. Αυτά είναι που κάνουν την οδήγηση το σούρουπο, τη νύχτα, το χάραμα και τις γκρίζες μέρες δυνατή και ασφαλή. Το φως που εκπέμπουν επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει καθαρά τον δρόμο μπροστά του αλλά και να ενημερώνει άλλους οδηγούς για την ύπαρξή του και τη θέση του στον δρόμο.

Τα φώτα αυτά όμως είναι απολύτως λογικό να θαμπώνουν και να εξασθενούν με το πέρασμα του χρόνου. Είναι εύκολο να καταλάβει ο καθένας ότι όλοι οι οδηγοί που κινούνται σε μικρούς και μεγάλους δρόμους πρέπει να ελέγχουν και να επαναφέρουν στην αρχική τους κατάσταση τους προβολείς τους.

Το ξεθάμπωμα φαναριών κάνει αυτήν ακριβώς τη δουλειά, αφού με τη χρήση ειδικών εργαλείων οι επαγγελματίες μπορούν να τα κάνουν να φαίνονται και να λειτουργούν σαν καινούργια.

Σε ποιους απευθύνεται το ξεθάμπωμα φαναριών;

Η υπηρεσία αυτή είναι ιδανική για όλους τους οδηγούς που κυκλοφορούν με όχημα μερικών χρόνων. Από μηχανάκια μέχρι τροχόσπιτα, είναι υψίστης σημασίας να γίνεται έλεγχος φαναριών και ξεθάμπωμα αυτών όποτε χρειάζεται, ώστε να αποφεύγονται τα ατυχήματα. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για επαγγελματίες που η οδήγηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς τους, όπως ταξί, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, τουριστικά λεωφορεία και νταλίκες.

Πόσο χρόνο απαιτεί το ξεθάμπωμα φαναριών;

Η απάντηση εξαρτάται από την κατάσταση των φαναριών, όταν φτάσουν στα χέρια των ειδικών. Η διαδικασία αυτή ενδέχεται να χρειαστεί από 10 λεπτά μέχρι 1 ώρα, για να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Πόσο συχνά πρέπει να εκτελείται ξεθάμπωμα φαναριών;

Δεν υπάρχει μία ενδεικτική απάντηση, γιατί διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν και φέρνουν το θάμπωμα των φαναριών. Παραδείγματα τέτοιων παραγόντων είναι οι πλαστικοί προβολείς, ένα υλικό που θαμπώνει και κιτρινίζει γρήγορα, η έκθεση στον ήλιο και το πέρασμα του χρόνου. Επομένως, είναι σημαντικό όλοι οι οδηγοί να έχουν το νου τους στην ποιότητα των φώτων τους και να τσεκάρουν με τους ειδικούς πότε χρειάζονται ξεθάμπωμα.

Γιατί αξίζει το ξεθάμπωμα φαναριών;

Το ξεθάμπωμα φαναριών είναι μια διαδικασία που πρέπει όλοι οι οδηγοί, ειδικά εκείνοι που το αυτοκίνητό τους κυκλοφορεί στους δρόμους εδώ και μερικά χρόνια, να μην παραμελούν, γιατί:
kaliteri-oratotita

Προσφέρει καλύτερη ορατότητα στον οδηγό

apofigi-atiximaton

Αποφυγή ατυχημάτων

igieino-periballon

Το αυτοκίνητο ανανεώνεται και φαίνεται σαν καινούριο

kinisi

Όλοι οι οδηγοί αντιλαμβάνονται την ύπαρξη άλλων αυτοκινήτων τριγύρω τους

asfalis-odigisi

Ασφαλής οδήγηση ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών ή της ώρας

Γιατί να επιλέξει ένας οδηγός το ΑΥΡΑ Car Wash για ξεθάμπωμα φαναριών;

Το ξεθάμπωμα φαναριών είναι μια τεχνική διαδικασία που είναι καλό να γίνεται από ειδικούς. Αυτό μάλιστα είναι απαραίτητο αν το αυτοκίνητο διαθέτει πολύ ταλαιπωρημένα και θαμπωμένα φανάρια.

Το ΑΥΡΑ Car Wash είναι εξοπλισμένο με ειδικές, πανίσχυρες και οικολογικές κρέμες και αλοιφές, για να λάμψουν τα φώτα κάθε αυτοκινήτου όπως πρώτα. Φυσικά, με τη βοήθεια συγκεκριμένων μηχανημάτων καταφέρνουν οι έμπειροι εργαζόμενοι να φτάσουν στα φανάρια και να αφήσουν τα άριστα προϊόντα να κάνουν τη δουλειά τους. Όλα αυτά γίνονται με πολλή φροντίδα και προσοχή, ώστε να μη δημιουργηθεί η παραμικρή γρατζουνιά.

Μάλιστα, με τις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς, μπορούν όλοι οι πελάτες του ΑΥΡΑ Car Wash να περιποιούνται, να ανάβουν και να κλείνουν τα φώτα τους με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

xethampoma-fanarion-02

Κάντε εύκολα την ηλεκτρονική σας κράτηση με ένα κλικ