Τι ακριβώς είναι το πλύσιμο μέσα-έξω;

Ανεξάρτητα από το αν έχετε μεγάλο ή μικρό αμάξι, παλιό ή καινούργιο, η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Και για να μην κάνετε μισές δουλειές, το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας θα σας προσφέρει επαγγελματικό καθαρισμό σε κάθε επιφάνεια, γωνιά και σπιθαμή ολόκληρου του αυτοκινήτου, μέσα και έξω, κάνοντάς το να λάμπει και να θυμίζει την εμφάνιση που είχε την πρώτη μέρα που το πήρατε στα χέρια σας.

Το πλύσιμο στο χέρι από έμπειρους επαγγελματίες και η χρήση των καλύτερων προϊόντων της αγοράς εγγυώνται ότι το αυτοκίνητό σας θα πλυθεί με πολλή φροντίδα και προσοχή, χωρίς να αλλοιωθεί το χρώμα του εξωτερικά, χωρίς γρατζουνιές και χαρακιές. Σκόνες, χώματα, σημάδια από βροχή και κάθε άλλη βρόμικη επαφή με τον έξω κόσμο εξαφανίζονται, αφήνοντας πίσω λάμψη και φρεσκάδα. Ανάλογη είναι και η κατάσταση στην οποία φτάνει και το εσωτερικό του αμαξιού.

Ο καθαρισμός και η απολύμανση όλων των επιφανειών, το σκούπισμα στις θέσεις και τα πατάκια, το πλύσιμο των καθρεφτών και των παραθύρων και το καθάρισμα του πορτμπαγκάζ θα κάνουν το αυτοκίνητό σας να φαίνεται σαν καινούριο.

Σε ποιους απευθύνεται το πλύσιμο μέσα-έξω;

Κυριολεκτικά όλοι όσοι έχουν αυτοκίνητο χρειάζονται τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Αυτοκίνητα mini, πόλης, SUV, αγροτικά, βανάκια μικρά και μεγάλα, μέχρι τρακτέρ και φορτηγά μπορούν να επωφεληθούν από το πλύσιμο μέσα-έξω.

Πόσο συχνά πρέπει να πλένεται ένα αυτοκίνητο μέσα-έξω;

Το σωστό είναι να πλένονται όλα τα αυτοκίνητα εξονυχιστικά, μέσα-έξω, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό θα μπορούσε να εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες, την χρήση και φυσικά κατά πόσο συχνά μεταφέρει παραπάνω επιβάτες ή κατοικίδια. Έτσι ιδανικά, αυτό θα πρέπει να γίνεται όσο πιο συχνά μπορούμε.

Γιατί πρέπει να πλένετε το αυτοκίνητό σας μέσα-έξω;

Ένα καθαρό αυτοκίνητο λάμπει, φαίνεται πιο όμορφο και λιγότερο ταλαιπωρημένο από τη συχνή χρήση και τις κακουχίες από τους δρόμους και τον καιρό. Ένα τέτοιο όχημα γεννά την επιθυμία στον οδηγό και τους φίλους του να φύγουν για βόλτες και περιπέτειες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Η εξωτερική ομορφιά όμως δεν είναι ο κύριος παράγοντας που καθιστά το πλύσιμο μέσα-έξω επιτακτική ανάγκη. Όπως καθαρίζετε συχνά το σπίτι σας, το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και με το αυτοκίνητό σας. Είναι εύκολο να συνειδητοποιήσει ο καθένας ότι δεν είναι σωστό από άποψη υγιεινής οδηγοί, φίλοι και οικογένειες να περνούν πολλές ώρες μέσα σε ένα βρόμικο όχημα. Οι σκόνες και τα μικρόβια που μαζεύονται στο εσωτερικό μπορούν να επιφέρουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των επιβατών.

Γιατί να προτιμήσετε το πλυντήριο αυτοκινήτων ΑΥΡΑ Car Wash για πλύσιμο μέσα-έξω;

Το ΑΥΡΑ Car Wash λατρεύει τη δύναμη και την αντοχή των αυτοκινήτων, και για αυτόν τον λόγο εδώ και 15 χρόνια προσφέρει άριστες υπηρεσίες που τα διευκολύνουν να παραμένουν νέα, αποδοτικά και να βγάζουν φτερά.

Συγκεκριμένα για το πλύσιμο μέσα-έξω, η διαδικασία γίνεται στο χέρι, για να δίνεται το μέγιστο ποσοστό φροντίδας και να μην προκαλείται η παραμικρή γρατζουνιά στην επιφάνεια του αμαξιού. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιούνται αξιόλογα και οικολογικά προϊόντα που είναι γνωστά και κατέχουν υψηλή θέση στην καρδιά των ειδημόνων και των φίλων του αυτοκινήτου.

Αν και η περιποίηση ενός οχήματος μέσα-έξω είναι ανεκτίμητη, το ΑΥΡΑ Car Wash προσφέρει οικονομικές τιμές, ώστε να μπορούν όλοι να φροντίζουν σωστά το αμάξι τους όποτε εκείνο το χρειάζεται.

plisimo-02

Κάντε εύκολα την ηλεκτρονική σας κράτηση με ένα κλικ