Η εταιρία ΑΥΡΑ CAR WASH ,δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα ,τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της εταιρίας όσο και των παρεχόμενων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος συναλλαγών. Η εταιρία στα πλαίσια της καλής πίστης ,δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η εταιρία μας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ,μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελία σας, στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.
Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελία σας, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@avracarwash.gr ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2130322060-6936400184.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε χρήματα είναι

EUΡΟΒΑΝΚ ΙΒΑΝ
GR0702600730000110200636095
0026.0073.11.0200636095 ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

VIVA WALLET

AΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ,ΜΕ COURIER
Tα προιόντα έρχονται μέσω courier και πληρώνετε την στιγμή της παραλαβής των εμπορευμάτων .
Σε κάθε περίπτωση πληρώνεται την αξία του εμπορεύματος και το κόστος των μεταφορικών το οποίο κυμαίνεται στα 3,50

-ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
Η επιβάρυνση της υπηρεσίας αυτής ανέρχεται σε 2,00 ανά αποστολή

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για παραγγελίες αξιας 60,00 και άνω τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα .Για παραγγελίες αξίας κάτω των 60,00 τα μεταφορικά έξοδα διαμορφώνονται ως εξής

3,50 για Αττική
4,00 για νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε ,αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προιόντων, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προιόντα .Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος αποστολής και επιστροφής των προιόντων .Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προιόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η η συσκευασία τους,μαζί με την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο .Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας ,καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης ,της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προιόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους,προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα,λάθος είδος κτλ).Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε ,αποστείλατε μας email στο info@avracarwash.gr.

Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων και αναλόγως ,αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους , η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών απο την ημέρα που θα παραλάβουμε τα προιόντα .

-Σε κάθε περίπτωση ,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προιόντος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Εν όψει της εφαρμογής από 25/05/2018, του νέου Ευρωπαικού Γενικού Κανονισμού GDPR για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η εταιρία AYΡΑCARWASH και οι άνθρωποί της έχουν εκπαιδευτεί και υλοποιήσει σχέδια που εξασφαλίζουν την συμμόρφωση μας σχετικά με την συγκεκριμένη οδηγία.
Το GDPR είναι η σημαντικότερη διάταξη προστασίας δεδομένων της ΕΕ και ορίζει ένα τυποποιημένο σύνολο κανόνων για την προστασία δεδομένων ,κοινό σε επίπεδο ΕΕ.
Η εταιρία ΑVRACARWASH επιδεικνύει εδώ και χρόνια μεγάλη αφοσίωση και ευαισθησία στη διαχείρηση και προστασία των προσωπικών δεδομένων ,γι’αυτό έχουμε ενημερώσει τους Όρους και τις Προυποθέσεις μας ,για να βεβαιωθούμε οτι είστε 100% ενημερωμένοι σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε και πως χρησιμοποιούνται .
-Λήψη επιπρόσθετων τεχνικών μέτρων ασφαλείας
-Συνεχή αναμόρφωση των Πολιτικών Προστασίας Δεδομένων .
-Υποστήριξη όλων των ενδιαφερόμενων μερών που θέλουν να ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους σε σχέση με τα προσωπικά τους δεδομένα .
Γνωρίζουμε ότι η διαφάνεια αποτελεί τη βάση για μια συνεργασία εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων ,είναι εξίσου κεντρική μέριμνα για εμάς ,όπως ο νόμιμος και ευαίσθητος χειρισμός αυτών.
Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να διαγραφείτε από την λίστα ενημερώσεων οποιαδήποτε στιγμή ,απλά στέλνοντας email με το αίτημα σας στο info@avracarwash.gr

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το avracarwash.gr έχει ενσωματώσει τις πλέον σύγχρονες και καθιερωμένες εφαρμογές ασφαλείας που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και την αδιάλειπτη διαθεσιμότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ,συλλέγονται από τους πελάτες μας τα απαιτούμενα στοιχεία για την ασφαλή και αποτελεσματική διενέργεια των συναλλαγών τους, έναντι των οποίων το avracarwash.gr ακολουθεί τους όρους του παρόντος τμήματος και τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Ν.2472/1997, όπως ισχύει σήμερα.
Το avracarwash.gr κινούμενο πάντοτε εντός του νομικού πλαισίου -διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων μετά από ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών της παρούσας ιστοσελίδας.

ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Το avracarwash.gr συλλέγει και χρησιμοποιεί τα ανωτέρω στοιχεία για

-τις ανάγκες υποστήριξης και ολοκλήρωσης της συναλλαγής που επιθυμούν οι πελάτες να κάνουν με την Εταιρία (π.χ επιβεβαίωση παραγγελίας κ.λ.π)
-για σκοπούς εμπορικής επικοινωνίας /προώθησης πωλήσεων (ενημέρωση για νέα προιόντα και υπηρεσίες του avracarwash.gr προσφορές κ.λπ)
-για την άντληση στατιστικών και μόνο καταστάσεων όσον αφορά τους πελάτες του ή / και τις αγορές τους στο avracarwash.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

Το avracarwash.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει,πωλεί,ανταλάσσει ,παραχωρεί,μισθώνει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.Μόνη εξαίρεση από την δέσμευση αυτή
αποτελεί η περίπτωση που έχει μεσολαβήσει προηγούμενη ενημέρωση του πελάτη ή/και ο πελάτης έχει δώσει την συγκατάθεση του κατά την συλλογή των στοιχείων του ,ή/ και αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων απαιτείται απο διάταξη νόμου ή/και είναι απαραίτητη
για την εκτέλεση παραγγελίας του πελάτη μέσω του φυσικού καταστήματος που avracarwash.gr και των χρηστών από κακόβουλες ενέργειες τρίτων ,οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ανωτέρω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Το avracarwash.gr δεν θα κάνει κατάχρηση της δυνατότητας του να επικοινωνεί με τους χρήστες στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή διά του τηλεφώνου για λόγους προώθησης νέων προιόντων και υπηρεσιών ή ενημέρωσης περί προσφορών. Παράλληλα δίνεται ανά πάσα στιγμή στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης τέτοιων μηνυμάτων.
Έλεγχος προυποθέσεων χρήσης των προσωπικών δεδομένων.
Η εταιρία μας τηρεί αρχείο με τα ανώτερω στοιχεία ,για όσο χρονικό διάστημα είσαστε εγγεγραμμένο μέλος του avracarwash.gr.
Oι χρήστες του avracarwash.gr έχουν το δικαίωμα της πρόσβασης στα προσωπικά τους στοιχεία (άρθρο 12 Ν.2472/1997),καθώς και το δικαίωμα να ζητήσουν την αλλαγή ή και την διαγραφή ακόμα των προσωπικών τους στοιχείων και δύνανται εν γένει να προβάλλουν οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν (άρθρο 13 Ν.2472/1997)

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το avracarwash.gr σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα ,κατά τη συμπλήρωση των ατομικών τους στοιχείων στην ειδική ηλεκτρονική φόρμα ,να μην χορηγήσουν τη συγκατάθεση τους για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για λόγους προώθησης πωλήσεων.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Το avracarwash.gr ακολουθεί αυστηρά τις σαφείς πολιτικές υπέρ των παιδιών.
1. Η συλλογή ,χρήση και διάθεση των προσωπικών τους δεδομένων καθώς και των δεδομένων της οικογένειας τους γίνεται μόνο μετά από ρητή έγκριση των κηδεμόνων τους
2. Το avracarwash.gr διαβεβαιώνει τους πελάτες του ότι έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ώστε το περιεχόμενο των διαφημίσεων/διαφημιστικών μηνυμάτων
-Να μην επηρεάζει τα παιδιά αρνητικά σε πνευματικό και ηθικό επίπεδο
-Να μην δίνεται παραπλανητική εικόνα της ποιότητας ,του μεγέθους ,της αξίας ή της απόδοσης των διαφημιζόμενων εμπορευμάτων.