katharismos-stromatos

Τι είναι ο καθαρισμός στρώματος;

Ο ύπνος είναι μία διαδικασία που όχι μόνο παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιβίωση και στην ποιότητα της ζωής κάθε ανθρώπου αλλά επίσης αποτελεί μια απόλαυση που ευεργετεί μυαλό, καρδιά και σώμα. Για να επωφελείται όμως ένα άτομο στο έπακρο από όλες αυτές τις θετικές επιδράσεις του ύπνου πρέπει να έχει ένα καθαρό στρώμα.

Δυστυχώς, πολλοί είναι αυτοί που δεν καθαρίζουν το στρώμα τους, επειδή είτε δε γνωρίζουν τη σπουδαιότητα μιας τέτοιας εργασίας είτε το παραμελούν λόγω έλλειψης χρόνου. Παρόλα αυτά, πρόκειται για μια διαδικασία που είναι υψίστης σημασίας για λόγους υγιεινής.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός ενός στρώματος συνεπάγεται τη χρήση ειδικού εξοπλισμού, όπως πολύ ισχυρών ηλεκτρικών σκουπών και απορρυπαντικών, επειδή όχι μόνο εξαφανίζει σκληρούς λεκέδες και άσχημες οσμές αλλά επίσης απομακρύνει επιβλαβείς μικροοργανισμούς και απολυμαίνει το στρώμα.

Σε ποιους απευθύνεται ο καθαρισμός στρώματος;

Την υπηρεσία αυτή πρέπει να την εκμεταλλεύονται όλοι όσοι ξαπλώνουν σε στρώμα είτε για να κοιμηθούν είτε για να ξεκουραστούν.

Εξίσου καταλυτικής σημασίας είναι να προβαίνουν οι επαγγελματίες ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και τουριστικών καταλυμάτων σε συχνό καθαρισμό των στρωμάτων, αφού έτσι εξασφαλίζουν την πραγματική ασφάλεια και φροντίδα των πελατών τους.

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται ένα στρώμα;

Ειδικοί προτείνουν ότι ο καθαρισμός στρώματος πρέπει να γίνεται δύο φορές τον χρόνο.

Ειδικοί προτείνουν ότι ο καθαρισμός στρώματος πρέπει να γίνεται δύο φορές τον χρόνο.

Πώς πραγματοποιείται ο καθαρισμός στρώματος;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να καθαριστεί ένα στρώμα.

Στεγνό Καθάρισμα

Μια πανίσχυρη ηλεκτρική σκούπα που με παλμικές κινήσεις απομακρύνει κάθε είδος μικροοργανισμών, όπως ακάρεα, μύκητες και βακτήρια, αλλά και σκόνη που ζουν στο στρώμα. Ύστερα, ένα ειδικό απολυμαντικό απλώνεται στην επιφάνεια του στρώματος, για να σκοτώσει οποιοδήποτε παθογόνο στοιχείο ενδέχεται να κατάφερε να παραμείνει στη θέση του.

Υγρό Καθάρισμα

Η επιφάνεια του στρώματος πλένεται με επαγγελματικά καθαριστικά προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα για στρώματα. Η σκούπα αναρρόφησης ρουφάει τους υγρούς λεκέδες και τους απομακρύνει από το στρώμα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν έχει περάσει πολύς καιρός, ακόμα και χρόνια, από την πρόκληση ενός λεκέ, υπάρχει περίπτωση να μην είναι δυνατόν να εξαφανιστεί πλήρως. Αυτό όμως δε θα πρέπει να απογοητεύσει κανέναν, αφού η χρήση απολυμαντικών το μετατρέπει σε ένα πεντακάθαρο στρώμα που αναδίδει ευωδιά και φρεσκάδα.

Γιατί αξίζει ο καθαρισμός στρώματος;

Κυριολεκτικά όλοι αξίζει να ζητούν επαγγελματικό καθαρισμό του στρώματός τους συχνά για τους εξής λόγους υγιεινής:
  • Για την εξαφάνιση ακάρεων, μυκήτων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών που μετατρέπουν το στρώμα σας σε σπίτι τους χωρίς να λάβουν την άδειά σας και χωρίς εσείς να τα αντιλαμβάνεστε δίπλα σας.
  • Για την απαλλαγή άσχημων οσμών.
  • Για την αφαίρεση διαφόρων λεκέδων, όπως ούρα, αίμα, φαγητό, καφέ, κ.ά.
  • Απολύμανση

Γιατί να αναθέσει κάποιος τον καθαρισμό του στρώματός του στο ΑΥΡΑ Car Wash;

Η εταιρία μας υπερηφανεύεται για τις γνώσεις και την εμπειρία του στον άριστο καθαρισμό κάθε μικρού ή μεγάλου αντικειμένου που διευκολύνει και ομορφαίνει τη ζωή ενός ανθρώπου, από ένα στρώμα μέχρι ένα αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα για τον καθαρισμό στρώματος, το έμπειρο προσωπικό έχει ξεχωρίσει τα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα που είναι δραστικά απέναντι στους ρύπους αλλά φιλικά προς το περιβάλλον. Μία τόσο σημαντική εργασία για την ευζωία και την υγεία ολονών προσφέρεται σε εξαιρετικές τιμές από το ΑΥΡΑ Car Wash, ώστε να μην έχει πλέον κανείς καμία δικαιολογία να την αναβάλει ποτέ ξανά.

Κάντε εύκολα την ηλεκτρονική σας κράτηση με ένα κλικ