gialisma-autokinitou-03

Τι ακριβώς είναι το γυάλισμα αυτοκινήτου;

Η προσεγμένη και όμορφη εξωτερική εμφάνιση ενός αυτοκινήτου μαρτυρά την περιποίηση και τη φροντίδα που αφιερώνει ο οδηγός στο όχημα που τον πηγαίνει και τον φέρνει από κοντινούς και μακρινούς προορισμούς, κρατώντας τον ίδιο και τους γύρω του ασφαλείς. Άνδρες και γυναίκες που θέλουν να ανανεώσουν το όχημά τους και να το κάνουν να φαίνεται σαν καινούριο το φέρνουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων ΑΥΡΑ Car Wash για γυάλισμα. Πρόκειται για μια ειδική και τεχνική διαδικασία που αφαιρεί μικρές γρατζουνιές και σημάδια, λειαίνει τραχιές επιφάνειες και κάνει το χρώμα να φαίνεται πιο έντονο. Όπως μαρτυρά το όνομα της υπηρεσίας αυτής, στο τέλος της διαδικασίας το κάθε αυτοκίνητο λάμπει! Πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό; Ο ειδικός αφαιρεί ξένα σώματα που κατακάθονται στο βερνίκι του χρώματος (βιομηχανικοί ρύποι), αφαιρεί λεπτές και επιφανειακές γρατζουνιές, αλλά και εφαρμόζει το σωστό γυαλιστικό υλικό, ώστε όλη η επιφάνεια του αυτοκινήτου να είναι εντελώς λεία και ομοιόμορφη.

Σε ποιους απευθύνεται το γυάλισμα αυτοκινήτου;

Όλοι οι άνθρωποι που έχουν αμάξι πρέπει κάποια στιγμή να το πάνε για γυάλισμα. Εκείνοι όμως που βλέπουν ότι το χρώμα του αυτοκινήτου τους έχει θαμπώσει ή υπάρχουν πολλές γρατζουνιές και σημάδια σε διάφορες πλευρές πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτούν έναν ειδικό στο γυάλισμα. Το λείο και λαμπερό αποτέλεσμα θα τους ενθουσιάσει, αφού θα θυμηθούν πόσο όμορφο ήταν το αμάξι τους όταν το είχαν πρωτοπάρει.

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο σκοπεύετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας, σίγουρα αξίζει να το πάτε για γυάλισμα πριν τη δημιουργία της αγγελίας σας. Το γυάλισμα θα κάνει το αυτοκίνητό σας πιο ελκυστικό, τραβώντας το μάτι των ενδιαφερομένων, και θα σας επιτρέψει να ανεβάσετε λίγο παραπάνω την τιμή πώλησης.

Πόσο συχνά πρέπει να πηγαίνετε το αμάξι σας για γυάλισμα;

Το γυάλισμα αυτοκινήτου είναι μια χρήσιμη διαδικασία, αλλά δεν πρέπει να γίνεται συχνά. Θα πρέπει να ελέγχεται με ειδικό όργανο το πάχος του χρώματος και του βερνικιού ώστε ο ειδικός να εκτιμήσει τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει καθώς και την τεχνική που θα εφαρμόσει για το δικό σας αυτοκίνητο. Η εταιρία μας διαθέτει απόλυτες λύσεις φτιαγμένες μοναδικά για εσάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας τρόπος για να κάνετε την ανάγκη για γυάλισμα ακόμα πιο σπάνια είναι το κέρωμα. Το κέρωμα είναι η εφαρμογή ενός στρώματος κεριού πάνω στη βαφή, το οποίο κρατά το χρώμα ζωηρό, προστατεύοντάς το από τον ήλιο και τη βρομιά.

Γιατί να εμπιστευτείτε το πλυντήριο ΑΥΡΑ Car Wash για γυάλισμα αυτοκινήτου;

Η πολυετής εμπειρία του προσωπικού μας και τα επιλεγμένα υλικά εγγυώνται το τέλειο αποτέλεσμα. Μια απαιτητική και τεχνική διαδικασία όπως το γυάλισμα αυτοκινήτου ολοκληρώνεται επιτυχώς μόνο από εκείνους που γνωρίζουν τη σωστή φόρμουλα και τα μυστικά της. Μάλιστα, οι ειδικοί του ΑΥΡΑ Car Wash, πέρα από τις γνώσεις και την πείρα τους, έχουν έναν ακόμα άσσο στο μανίκι τους, και αυτός δεν είναι άλλος από τα εξαιρετικά οικολογικά γυαλιστικά προϊόντα 3Μ και τα άριστα εργαλεία τους. Ανάλογα τη ζημιά και τις ανάγκες του κάθε αμαξιού, είναι σε θέση να αξιολογήσουν και να χρησιμοποιήσουν τον κατάλληλο και καλύτερο εξοπλισμό, ώστε να ευχαριστήσουν στο έπακρο τον κάθε πελάτη.

gialisma-autokinitou-02

Χρήσιμες πληροφορίες για το γυάλισμα αυτοκινήτου

Η ηλικία του κάθε αυτοκινήτου είναι αυτή που «λέει» στους ειδικούς του πλυντηρίου ΑΥΡΑ Car Wash ποια είναι η προσέγγιση που απαιτείται για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα:
  • Για καινούργια αυτοκίνητα έως 2 ετών: Αυτή η ηλικιακή ομάδα χρειάζεται μόνο κέρωμα. Το κερί είναι αρκετό όχι μόνο για την αφαίρεση ψιλών γρατζουνιών αλλά και για την προστασία του βερνικιού.
  • Για αυτοκίνητα από 3 έως 5 ετών: Ο συνδυασμός γυαλίσματος και κερώματος είναι η πιο αποτελεσματική κίνηση για αυτήν την κατηγορία αμαξιών. Αυτό πετυχαίνεται με τη χρήση 2 ειδικών αλοιφών. Η πρώτη αφαιρεί τις επίμονες βρωμιές και τις μικρές γρατζουνιές, ενώ η δεύτερη καλύπτει και σφραγίζει το αποτέλεσμα.
  • Αμάξια 5 ετών και άνω: 3 επαγγελματικές αλοιφές χρησιμοποιούνται για γυάλισμα-κέρωμα σε σχεδόν όλους τους τύπους οχημάτων. Πιο αναλυτικά, η πρώτη αλοιφή διώχνει οτιδήποτε ξένο από το εξωτερικό του αυτοκινήτου, η δεύτερη ενισχύει τη δράση της πρώτης λειαίνοντας ταυτόχρονα την επιφάνεια και η τρίτη ολοκληρώνει τη διαδικασία με αλοιφή για κέρωμα μάρκας 3Μ.
  • Premium γυάλισμα για αμάξια 7 ετών και άνω: Το τέλειο αποτέλεσμα έρχεται με τον υπέρτατο συνδυασμό επαγγελματικών και ισχυρών αλοιφών. Η πρώτη εξαφανίζει ξένα σώματα από το χρώμα, η δεύτερη λειαίνει την επιφάνεια, η επόμενη εξαλείφει ρύπους και γρατζουνιές και, αφού ξεκουραστεί και σφραγιστεί η δράση των παραπάνω ενεργειών, η διαδικασία ολοκληρώνεται με τη χρήση κεριού της 3Μ για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Κάντε εύκολα την ηλεκτρονική σας κράτηση με ένα κλικ