kampina

Τι είναι η απολύμανση καμπίνας με όζον;

Η καθημερινή και πολύωρη χρήση ενός αυτοκινήτου είναι απολύτως λογικό να το αφήνει ευάλωτο μπροστά σε βακτήρια και βλαβερούς μικροοργανισμούς τόσο από το εξωτερικό περιβάλλον όσο και από τους ανθρώπους στο εσωτερικό του.

Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά καθαρίζετε το αμάξι σας, πάντα υπάρχουν ξένα σώματα που όχι μόνο τρυπώνουν βαθιά στις επιφάνειες αλλά επίσης αποδεικνύονται πιο δυνατά από τα οικιακά καθαριστικά.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα ονομάζεται απολύμανση καμπίνας με όζον. Χρησιμοποιείται όζον για αυτήν τη δουλειά, γιατί πρόκειται για ένα χημικό στοιχείο που είναι πιο αποτελεσματικό απολυμαντικό ακόμα και από το χλώριο. Πιο αναλυτικά, μια γεννήτρια όζοντος εκπέμπει το στοιχείο αυτό σε αέρια μορφή σε κάθε γωνιά της καμπίνας, ώστε να εισχωρήσει στις επιφάνειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όζον δεν προκαλεί καμία αρνητική παρενέργεια στην υγεία του ανθρώπου.

Σε ποιους απευθύνεται η απολύμανση καμπίνας με όζον;

Η υπηρεσία αυτή είναι ιδανική για κυριολεκτικά όλους τους ανθρώπους που έχουν και κυκλοφορούν με αμάξι, από αυτοκίνητα πόλης μέχρι τροχόσπιτα. Ειδικά μετά την έκρηξη της ασθένειας COVID-19, πλέον όλοι κατανοούν ότι η απολύμανση είναι το καλύτερο προληπτικό μέσο κατά των σοβαρών επιπτώσεων που μπορεί να επιφέρουν ιοί και τα βακτήρια. Επομένως, όλοι μπορούν να προστατέψουν την υγεία τους αλλά και των αγαπημένων τους, απλά απολυμαίνοντας το εσωτερικό του αμαξιού τους με όζον.

Παράλληλα, οι επαγγελματίες οδηγοί οποιουδήποτε τύπου οχήματος, από ταξί μέχρι λεωφορείο, και τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν επίσης την ευθύνη να απολυμαίνουν τακτικά το εσωτερικό των αμαξιών τους, αφού τα μικρόβια «κάνουν πάρτι» με τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων που μπαινοβγαίνει εκεί, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τόσο ο ίδιος ο οδηγός όσο και οι επιβάτες.

Πόσο διαρκεί η απολύμανση καμπίνας με όζον;

Πρόκειται για μια διαδικασία που χρειάζεται περίπου 15 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Πόσο συχνά θα πρέπει να πηγαίνει ένα αυτοκίνητο για απολύμανση καμπίνας με όζον;

Θα ήταν συνετό ο κάθε οδηγός να αφιερώνει χρόνο για τη συγκεκριμένη υπηρεσία μία φορά κάθε μήνα.

Γιατί αξίζει η απολύμανση καμπίνας με όζον;

Η απολύμανση καμπίνας με όζον είναι μια σημαντική διαδικασία που δεν πρέπει να παραμελείται, γιατί:

Φυσικός και αποτελεσματικός τρόπος απολύμανσης

Εισχωρεί και σκοτώνει μικρόβια σε δύσκολα σημεία

exoudeterosi-osmwn

Εξουδετερώνει τις άσχημες μυρωδιές

igieino-periballon

Δημιουργεί ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον, ειδικά για βρέφη, άτομα με αλλεργίες και ευπαθείς ομάδες

exalipsi-mikrobiwn

Εξοντώνει ιούς, βακτήρια και άλλους επιβλαβείς μικροοργανισμούς

Γιατί να απευθυνθεί κάποιος στο ΑΥΡΑ Car Wash για απολύμανση καμπίνας με όζον;

Ο κάθε οδηγός θέλει το καλύτερο για το αυτοκίνητό του, και αυτό προσπαθεί να προσφέρει το πλυντήριο ΑΥΡΑ Car Wash στους πελάτες του. Η προσπάθεια αυτή έγκειται στη χρήση άριστου εξοπλισμού για την παροχή απαραίτητων και ωφέλιμων υπηρεσιών για την εμφάνιση και τη λειτουργία του κάθε οχήματος, όπως η απολύμανση καμπίνας με όζον. Πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός χρήσης ποιοτικών μηχανημάτων και οικολογικών προϊόντων οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ικανοποίηση των πελατών όμως ολοκληρώνεται με τις οικονομικές τιμές που ισχύουν στο ΑΥΡΑ Car Wash, καθώς η απολύμανση του αυτοκινήτου δεν είναι προνόμιο αλλά δικαίωμα και συνάμα υποχρέωση ολονών.

Κάντε εύκολα την ηλεκτρονική σας κράτηση με ένα κλικ